8.2.14

Pasta twarogowa z papryką i rzodkiewką

Kolejna prosta pasta kanapkowa na bazie twarogu.
 
Nie przepadam za surową papryką, ale w tej postaci bardzo lubię... ;)
 


Pasta twarogowa z papryką i rzodkiewką
 
- 250g twarogu,
- pół czerwonej papryki,
 - 6 rzodkiewek,
- garść szczypiorku,
- łyżka śmietany kwaśnej
 
Twaróg rozgnieść, dorzucić posiekany szczypiorek, pokrojone w kostkę rzodkiewki i Dodać śmietanę, wymieszać.
Posolić do smaku.
 
 


6 komentarzy:

  1. uwielbiam pasty serowe ale w połączeniu z papryką jeszcze nie jadłam, będę musiała spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Warto spróbować - to moje ulubione połączenie! :)

      Usuń
  2. lubie takie z świeżym chlebem:d

    OdpowiedzUsuń
  3. papryki do sera białego nie dodawałam, ciekawe:)

    OdpowiedzUsuń